Skip to content

Eelco BBA
– Vestigingsleider Erfgoedhoveniers

Eelco is de schakel tussen het ontwerpbureau en de erfgoedhoveniers en verzorgt de projectvoorbereiding en planning voor de uitvoering.

Eelco heeft ruim 20 jaar als erfgoedhovenier gewerkt bij diverse aanleg- en onderhoudsprojecten, op onder andere landgoederen. Van 2009 tot en met 2020 was hij tuinbaas op het nieuw ontwikkelde landgoed ‘Vrederijk’ in Loenen aan de Vecht. Zijn focus bij dit nieuwe landgoed lag op het verder ontwikkelen en duurzaam beheren volgens de traditie en de eigenheid van deze historische plek in het Westelijk Veenweidegebied.

Naast deze rijke praktijkervaring heeft Eelco in deeltijd de bedrijfskundige bachelor ‘Bedrijfskunde & Agribusiness’ behaald aan de Aeres Hogeschool in Dronten, waarbij hij voor zijn scriptie onderzoek heeft gedaan naar de meerwaarde van erfgoedhoveniers.

Deze praktijkervaring en bedrijfskundige achtergrond zet Eelco sinds 2022 in bij Debie & Verkuijl Erfgoedhoveniers, waar hij verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van de erfgoedhoveniers en alle aanleg- en beheerprojecten.

Back To Top