Skip to content

Vakmanschap > bestrating

Blokverband, elleboogverband, keperverband, dubbele strek

Authenticiteit en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten die we hanteren bij de keuze van de materialisering van paden, pleinen en terrassen of parkeerplaatsen. Daarbij zoeken we de beste oplossing binnen het beschikbare budget. Onze erfgoedhoveniers zijn ervaren stratenmakers die het handmatig ‘in tikken’ beheersen. Een keienverharding, oude klinkers in keperverband, hardstenen dallen of flagstones in wildverband leggen wij met veel plezier voor u aan.

Niet alleen het zichtbare verhardingsoppervlak krijgt daarbij onze aandacht. Ook de kantopsluiting wordt weloverwogen afgestemd op de historische context en het gewenste gebruik. Zo passen we regelmatig de fraaie belijning van Cortenstalen strips toe, die door onze ambachtslieden naadloos aan elkaar worden gelast. Of kiezen we een kopse rollaag of dubbele strek van gebakken klinkers. Zelfs leitjes op hun kant kunnen een passende oplossing zijn bij een historische locatie. Uiteraard wordt het onderliggende cunet afgestemd op de belasting en ondergrond en wordt een passende dikte aan zand- of puinfundering aangebracht.

Ook de niet direct zichtbare onderdelen zoals ondergrondse kabels en leidingen, beregening, afwatering of riolering kunnen wij voor u op een deskundige wijze verzorgen. U kunt door ons een totaal pakket van voorzieningen laten verzorgen.

Daarnaast kunnen wij door onze jarenlange ervaring uiteraard ook complexe projecten voor u als projectleider of toezichthouder verzorgen.

Back To Top