Skip to content

Reconstructie moestuin Zuylestein in beeld gebracht

Debie & Verkuijl is sinds 2012 betrokken bij de reconstructie van de moestuin van kasteel Zuylestein. Voor dit deel van de tuin is destijds een ontwerp opgesteld dat gebaseerd is op de vogelvluchtgravure van Stoopendaal uit 1710 en historische tuintractaten. De bovenstaande collage toont een kleine tijdreis van 2012 tot 2017 en geeft een markant beeld hoe de reconstructie plaats vond.

Bent u in het bezit van een soortgelijke historische moestuin die u graag wil laten restaureren of reconstrueren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor meer inspiratie verwijzen wij u graag door naar het recent uitgebrachte artikel in het vakblad Tuin en Landschap waarin de moestuin van Zuylestein wordt beschreven. Tevens kunt u op de projectpagina van deze bijzondere tuin nadere info vinden.

 

 

Back To Top