Skip to content

NVTL Wedstrijd ‘Verborgen Tuinen’

Onze inzending voor de wedstrijd ‘Verborgen Tuinen’ is als winnaar door #NVTL bekend gemaakt! De ingezonden tuin bij Huize ‘De Bijenschans’ is in 1918 in Architectonische Stijl ontworpen door #tuinarchitect Dirk Frederik Tersteeg. De tuin werd in 2012 door #DebieEnVerkuijl met subtiele ontwerpingrepen weer ingepast in haar omliggende landschap.

Samen met 9 andere tuinen geven zij een toonaangevend beeld van de #tuinarchitectuur van de 20ste en 21ste eeuw. De 10 tuinen zullen in een themanummer van Vakblad Tuin en Landschap worden gepubliceerd. Deze verschijnt in november.

#debieenverkuijl #tuinarchitectuur #groenerfgoed #erfgoed #tersteeg #landschapsarchitectuur #tuinenlandschap #historische #tuinen #restauratie #hilversum #nederland

Back To Top