Skip to content

Hoe werken wij tijdens de Corona-crisis?

In deze onzekere en roerige tijden is er meer dan ooit behoefte aan heldere en open communicatie. Om deze reden wil Debie & Verkuijl u op de hoogte brengen hoe wij als bedrijf met de gevolgen van COVID-19 omgaan en hoe wij de maatregelen van het RIVM toepassen in ons dagelijkse werk.

Debie & Verkuijl probeert haar specialistische restauratiekennis, die maar weinig hoveniersbedrijven hebben, in stand te houden. We zijn dan ook heel blij dat onze onderhoud, beheer en restauratiewerkzaamheden doorgaan bij de monumenten waar dat mogelijk is. We hanteren daarbij de richtlijnen van het RIVM, indien nodig in samenspraak met onze opdrachtgevers. Wij voldoen daarmee aan de wens van Bouwend Nederland om, zoveel mogelijk, projecten uit te voeren. Zo hoeft onze erfgoedsector, die niet thuis kan werken, geen onnodig verlies te lijden.

Onze kantoormedewerkers werken momenteel op afstand thuis. Voor onze hoveniers geldt het door de Rijksoverheid opgestelde protocol ‘Samen veilig doorwerken’.  Naast de standaardrichtlijnen als het houden van anderhalf meter afstand en het wassen van de handen, zullen onze hoveniers in hun eigen bedrijfsbus naar de desbetreffende werkplek reizen. Ook zijn we in contact met onze opdrachtgevers en worden we bij elke locatie op de hoogte gebracht van de actuele gezondheidsomstandigheden.

Ondanks al deze maatregelen zijn we blij dat we, in deze ongewone omstandigheden, als bedrijf door kunnen werken. We ontvangen nog steeds wekelijks reacties van blijdschap van onze klanten. Juist ook in deze tijden biedt ‘in het groen zijn’ voor veel mensen zoveel moois.

Het team van Debie & Verkuijl zal ook nu voor u klaarstaan.

Back To Top