Skip to content

Praktijkgericht leren bij Debie & Verkuijl

Vorige week hebben de erfgoedhoveniers van Debie & Verkuijl in één van de particuliere onderhoudstuinen het voegwerk van karakteristieke flagstonepaden hersteld. Onze jongste leerling-hovenier, die een interne opleiding bij ons hoveniersbedrijf volgt, heeft hier met succes aan meegewerkt. Het traject dat hij volgt bij de Stichting Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs biedt leerlingen de kans om een praktijkopleiding bij een bedrijf te volgen. Voor het behoud van groen erfgoed is het van groot belang dat leerlingen en jonge professionals de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen in dit bijzondere vakgebied. Wij als gecertificeerd hoveniersbedrijf (ERM) in de restauratiebranche dragen hier dan ook graag aan bij.

Back To Top