Skip to content
https://www.debieenverkuijl.nl/wp-content/uploads/2020/02/20200203-SYMPOSIUM-VEILIGHEID-uitnodiging-3MB-scaled.jpg

Symposium ‘Veiligheid op forten en vestingwerken’

Naar aanleiding van het noodlottige ongeval van Paul Verkuijl tijdens zijn werkzaamheden op de vestingwerken van Naarden Vesting in april 2018, organiseert Debie & Verkuijl in samenwerking met Monumentenbezit, Liniebreed Ondernemen en Nationale Monumentenorganisatie, op 31 maart a.s. het symposium ‘Veiligheid op forten en vestingwerken’. Tijdens het symposium zal er door meerdere sprekers aandacht worden besteed aan de veiligheidsaspecten van werken op, aan en in deze historische verdedigingswerken. Centraal in dit symposium staan de bewustwording van het belang van veiligheid, het reflecteren op de rol die eenieder speelt en het waarderen van duurzame veilige monumenten. Het symposium is interessant voor eigenaren, beheerders, exploitanten, gemeenten, provincies, waterschappen, architecten, aannemers en vrijwilligers bij forten en vestingwerken.

Datum: dinsdag 31 maart 2020. Aanvang: 13.00 uur. Locatie: RCE te Amersfoort. Kosten: € 25 per persoon. Aanmelden kan via dit formulier. Download hier het programma en de uitnodiging.

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst.

Back To Top