Skip to content

SAVE THE DATE Symposium 31 maart: Veilig werken op forten en vestingen

Op initiatief van Debie & Verkuijl en in samenwerking met Monumentenbezit, Liniebreed Ondernemen, Nationale Monumentenorganisatie, en met medewerking van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, wordt er op 31 maart een symposium georganiseerd over veilig werken op forten en vestingen. De aanleiding voor dit symposium is het noodlottig ongeval van Paul Verkuijl in april 2018 tijdens zijn werkzaamheden op Naarden Vesting.

Op het symposium zal er door meerdere sprekers aandacht worden besteed aan de veiligheidsaspecten van werken op, aan en in deze historische verdedigingswerken. Centraal in dit symposium staat de bewustwording van het belang van veiligheid, het reflecteren op de rol die eenieder speelt en het waarderen van duurzame veilige monumenten. Wie heeft welke verantwoordelijkheid? Hoe leg je dit vast? Welke veiligheidsprotocollen zijn er? Wat als er een ongeval plaatsvindt? Hoe kan je rekening houden met de veiligheid in de ontwikkel en beheerfase?

Het symposium is interessant voor eigenaren, beheerders, exploitanten, gemeenten, provincies, waterschappen, architecten, aannemers en vrijwilligers bij forten en vestingwerken.

Heeft u interesse? Meld u zich dan nu aan via: mail@debieenverkuijl.nl  of schrijf u direct in via https://www.liniebreed.nl/agenda/seminar-31-maart/

Datum: dinsdag 31 maart 2020. Tijd: volgt zo spoedig mogelijk. Locatie: RCE in Amersfoort. Kosten: 25 euro per persoon.

 

Back To Top