Skip to content

Het belang van de ERM-richtlijnen

Gisteren verscheen een interessant nieuwsbericht op de site van de ERM van Jeroen van der Werf (Stichting Monumenten Bezit) over het belang van de ERM-richtlijnen. Stichting Monumenten Bezit en Debie & Verkuijl werken sinds 2016 langdurig samen aan het beheer van de vestingwerken van Naarden. De groene uitvoeringsrichtlijnen (URL 6010 en BRL6000) die geïnitieerd zijn door Paul Verkuijl, bieden hierbij een belangrijk handvat. Debie & Verkuijl is het eerste Erfgoedhoveniersbedrijf in Nederland dat erkend is voor haar restauratiekwaliteit.

Jeroen van der Werf zegt het volgende over deze uitvoeringsrichtlijnen en onze samenwerking: “De contracten voor het groenbeheer van het Rijksvastgoedbedrijf liepen net bij de overname van de vesting af. We hebben toen gekozen voor een langdurende samenwerking voor het groene erfgoed met één vaste partner: Debie en Verkuijl. Ook in de gesprekken met eerst Paul Verkuijl en later met Patricia Debie vormde de groene uitvoeringsrichtlijn een handzame ondersteuning.” Wij danken Jeroen voor dit bijzondere compliment.

Lees het gehele artikel hier.

Back To Top