Skip to content

vacature vakbekwaam hovenier

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vakbekwaam hovenier voor het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige historische tuinen. Onze nieuwe collega heeft MBO werk- en denkniveau met een aantoonbare relevante werkervaring en is geïnteresseerd in erfgoed. Bij goed functioneren zal na een jaar een vaste betrekking worden aangeboden. De salariëring is volgens CAO.

Functie-eisen
• Relevante hoveniersopleiding of aantoonbare ervaring
• Technisch inzicht
• Ervaring met diverse onderhoudsmachines
• Ervaren in zelfstandig en kwaliteitsbewust werken
• Rijbewijs B
• VCA
• Je bent verantwoordelijk en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent collegiaal en presteert goed in teamverband
• Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal goed
• Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen

Spreekt deze afwisselende en uitdagende baan je aan, reageer dan met een beknopte motivatiebrief en CV. Overtuig ons dat jij de persoon bent die we zoeken om ons hoveniersteam te versterken en mail dan voor 15 mei naar paul@debieenverkuijl.nl zodat wij in de laatste twee weken van mei 2018 as. gesprekken kunnen voeren.

• Zonder relevante ervaring en kennis wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen
• Alleen sollicitaties via email of post worden behandeld

Back To Top