Skip to content

VACATURE TEKENAAR / ASSISTENT ONTWERPER

Deel jij onze passie voor monumenten en wil jij ons ontwerpteam komen versterken? Ben je afgestudeerd als landschapsontwerper en beheers je de gangbare computerprogramma’s zoals Vectorworks of AutoCAD, Illustrator, Photoshop, Indesign en SketchUp? Wij hebben een vacature tekenaar / assistent ontwerper.

Creativiteit, enthousiasme en bedreven werken vinden wij van groot belang, evenals collegiaal en goed in teamverband kunnen presteren. Ben je geïnteresseerd in erfgoed, dan krijgt je de kans het gehele onderzoekstraject en ontwerpproces, dat bij herstel en instandhouding van groene monumenten komt kijken, te ondersteunen en krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen in dit specifieke vakgebied.

Geschikte kandidaten kunnen hun motivering met portofolio en beknopte CV mailen naar patricia@debieenverkuijl.nl.

Back To Top