Skip to content

Vacature ervaren vakbekwaam hovenier

Deel jij onze passie voor monumenten en wil jij ons team van Erfgoedhoveniers komen versterken? Heb je 5 jaar werkervaring en affiniteit met beplanting, aanleg en onderhoud? Wij hebben een vacature gediplomeerd vakbekwaam hovenier.

Technisch inzicht, zelfstandig en kwaliteitsbewust werken vinden wij van groot belang, evenals collegiaal en goed in teamverband kunnen presteren. Ben je verantwoordelijk, bezit je geen negen tot vijf mentaliteit en ben je een doorzetter dan geven wij jou de mogelijkheid je te ontwikkelen tot erfgoedhovenier.

Indien je interesse hebt in deze functie mail dan voor 23 februari een brief met beknopte CV naar paul@debieenverkuijl.nl zodat wij in de laatste week van februari gesprekken kunnen voeren.

Back To Top