Over ons

 

Specialisatie

Debie & Verkuijl tuin- en parkrestauratie is een onderzoek- en ontwerpbureau gespecialiseerd in de tuin- en landschapsarchitectuur voor cultuurhistorisch erfgoed. Daarnaast bevat het bedrijf een hovenierstak die zeer bedreven is in herstel, aanleg en beheer van tuinen bij monumenten. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Patricia Debie en Paul Verkuijl en werkt aan zeer diverse projecten, studies en prijsvragen door heel Nederland. Het werk omvat alle schaalniveaus en aspecten van het particuliere én publieke domein. Daarnaast zet zij zich actief in voor kennisontwikkeling op het vlak van behoud en herstel van het cultuurhistorisch groene erfgoed.

 

Vakmanschap

De ondernemers hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. Via een intensief intake gesprek worden al uw wensen en eisen geïnventariseerd. Door de kleinschaligheid van het bedrijf zijn er korte communicatielijnen die verzekeren dat u altijd weet waar u staat. Het bedrijf werkt met hoveniers en vakmensen in eigen dienst die voor u geselecteerd zijn op hun vakkennis en inzet.

 

Service

Nazorg is een belangrijk begrip bij Debie & Verkuijl. Het is vanzelfsprekend dat op onze geleverde diensten een garantie geld. Ondersteuning in het jaarlijkse beheer vormt een van de kwaliteitspunten van ons bedrijf. Indien u wenst kunnen wij ook het onderhoud voor u uit handen nemen. De jaarlijkse snoeibeurten als ook de dagelijks terugkerende werkzaamheden willen wij met plezier voor u uitvoeren.

 

Kwaliteit

Voor wie kwaliteit, exclusiviteit, service en een persoonlijke benadering voorop stelt, is Debie & Verkuijl de ideale partner. Bent u geïnteresseerd? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend maar concreet gesprek om u te laten delen in de prachtige wereld van erfgoed en het heerlijke buitenleven.

 

 

Linkedin Share Facebook Share Twitter Share Google Plus Share Pin it

projectleiding

‘DE TUIN IS ER OM ‘BIJ TE DRAGEN TOT ONS GELUK OF, IETS OPPERVLAKKIGER GEZEGD, OM ERVAN TE GENIETEN!’, – Hans Warnau